Asigurarea reprezentarii intereselor si problemelor specifice membrilor Asociatiei in fata autoritatilor publice competente. Protejarea activitatilor membrilor Asociatiei prin stipularea de acorduri, parteneriate si conventii, atat la nivel national cat si comunitar. Cursuri de pregatire profesionala conform standartului ocupational pentru meseria de agent DDD, cu discount pentru membrii A.R.C.V.I.P. Informare gratuita: legislatie specifica la zi, publicatii de specialitate, tehnici si metodologii specifice activitatii agentilor DDD, distribuitorilor, importatorilor, producatorilor de biocide.Promovarea intereselor categoriei membrilor A.R.C.V.I.P. Communicate de presa ale membrilor A.R.C.V.I.P postate pe site (www.arcvip.ro).Discount de pana la 40% la toate targurile , expozitiile organizate de A.R.C.V.I.P. Nu esti membru ? Acceseaza Sectiune Asociati - Inscriere!

Parteneriat cu autoritatile romane

Asociatia Romana pentru Combaterea Vectorilor din Igiena Publica (A.R.C.V.I.P.) solicita autoritatilor Romane un parteneriat bazat pe respect reciproc avand la baza legislatia Romana. Dorim ca asociatia noastra sa ocupe un rol activ in elaborarea actelor normative ce reglementeaza domeniul nostru de activitate respectiv Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (Pest Control). Acest parteneriat urmareste aplicarea corecta a legislatiei romane in domeniu si armonizarea acesteia cu legislatia europeana.

A.R.C.V.I.P. este membru  CEPA (Confederation of European Pest Management Association) si a participat la toate manifestarile organizate de aceasta. Prin membrii conducerii, A.R.C.V.I.P. a participat ca invitat la mai multe intalniri Pest World organizate de N.P.M.A. (National Pest Management Association). Prin participarea la toate aceste intalniri si expozitii, asociatia si-a imbogatit baza de date si cunostinte in domeniu legand relatii profesionale cu specialisti din intreaga lume.

Asociatia dispune de un colectiv de specialisti (Biologi, Medici Veterinari, Tehnicieni) in domeniul Pest Controlului (D.D.D.), cu o vasta experienta. Asociatia poate acorda consultanta cu privire la legislatia in domeniu, materiale de specialitate, recomandari privind prdusele ce pot fi utilizate cat si instrumente si utilaje necesare bunei desfasurari a serviciilor D.D.D. Asociatia poate recomanda metode de combatere a vectorilor si lucrari stiintifice de specialitate. Colectivul de specialisti, la cerere, isi poate exprima punctul de vedere profesional cu privire la corectitudinea metodelor prezentate de furnizorii de servicii prin ofertele depuse in cadrul licittaiilor, oferind materialele bibliografice care le sustin.

Dorim sa sprijinim autoritatile locale in culegerea de date si informatii pentru intocmirea de catre acestea a caietelor de sarcini necesare organizarii licitatiilor de atribuire a contractelor de delegare/concesionare a serviciilor D.D.D.

Competenta societatilor comerciale membre A.R.C.V.I.P. este verificata periodic si confirmata prin verificarea autorizatiilor pe care trebuie sa le detina societatea respectiva si in plus, mentinerea sistemelor  ISO 9001 privind managementul calitatii, ISO 14001 – managementul mediului si ISO 18001 – managementul sanatatii si securitatii ocupationale.

Politica asociatiei are la baza dorinta de imbunatatire continua a calitatii serviciilor prestate, iar ca obiectiv satisfacerea cerintelor si asteptarilor fiecarui beneficiar/client.

Asociatia, prin membrii sai, este angajata in protejarea mediului inconjurator, a sanatatii si a securitatii ocupationale, cat si promovarea responsabilitatii sociale in activitatea prestata. Prin colaborarea pe care o solicitam autoritatilor, dorim conformarea la legislatia europeana cat si a reglementarilor aplicabile in domeniul prestarii servicilor D.D.D.

Asociatia promoveaza dezvoltarea unei culturi care sa recunoasca importanta calitatii in prestarea servicilor de D.D.D., a prevenirii poluarii si a protejarii salariatilor.