Asigurarea reprezentarii intereselor si problemelor specifice membrilor Asociatiei in fata autoritatilor publice competente. Protejarea activitatilor membrilor Asociatiei prin stipularea de acorduri, parteneriate si conventii, atat la nivel national cat si comunitar. Cursuri de pregatire profesionala conform standartului ocupational pentru meseria de agent DDD, cu discount pentru membrii A.R.C.V.I.P. Informare gratuita: legislatie specifica la zi, publicatii de specialitate, tehnici si metodologii specifice activitatii agentilor DDD, distribuitorilor, importatorilor, producatorilor de biocide.Promovarea intereselor categoriei membrilor A.R.C.V.I.P. Communicate de presa ale membrilor A.R.C.V.I.P postate pe site (www.arcvip.ro).Discount de pana la 40% la toate targurile , expozitiile organizate de A.R.C.V.I.P. Nu esti membru ? Acceseaza Sectiune Asociati - Inscriere!

Inscriere

Solicitarea pentru formularul de inscriere a societatii ca membru in A.R.C.V.I.P.  presupune urmatoarele cerinte minimale;

1. sa activeze in profilul Asociatiei de cel putin 1 an.
2. sa nu fie implicata in instanta judecatoreasca cu procese penale rezultate din activitate sau conflicte cu membrii asociatiei  A.R.C.V.I.P.
3. sa nu fi avut orice gen de conflict, inclusiv mediatic, la adresa A.R.C.V.I.P.

In conditiile in care nu sunt indeplinite cerintele minimale solicitantul poate aplica pentru formularul de membru aspirant.