Asigurarea reprezentarii intereselor si problemelor specifice membrilor Asociatiei in fata autoritatilor publice competente. Protejarea activitatilor membrilor Asociatiei prin stipularea de acorduri, parteneriate si conventii, atat la nivel national cat si comunitar. Cursuri de pregatire profesionala conform standartului ocupational pentru meseria de agent DDD, cu discount pentru membrii A.R.C.V.I.P. Informare gratuita: legislatie specifica la zi, publicatii de specialitate, tehnici si metodologii specifice activitatii agentilor DDD, distribuitorilor, importatorilor, producatorilor de biocide.Promovarea intereselor categoriei membrilor A.R.C.V.I.P. Communicate de presa ale membrilor A.R.C.V.I.P postate pe site (www.arcvip.ro).Discount de pana la 40% la toate targurile , expozitiile organizate de A.R.C.V.I.P. Nu esti membru ? Acceseaza Sectiune Asociati - Inscriere!

»

Lansare program pilot – sprijin social

 Lansare program pilot – sprijin social

Asociatia Romana pentru Combaterea Vectorilor in Igiena Publica, in conformitate cu principalele obiective ale asociatiei, de implicare in mod activ prin actiunile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, de profilaxie sanitar-umana si de combaterea vectorilor, a microbilor si microorganismelor, a insectelor si rozatoarelor cu potential de tramitere de boli pentru om, de protectie sporita privind cresterea calitatii sanatatii populatiei din Romania.

Lansarea programelor pilot – A.R.C.VI.P. vine in sprijinul populatiei, a pensionarilor cu venituri foarte mici si al institutiilor de invatamant si educatie, lipsite de posibilitati materiale, cu urmatoarele programe pilot;

  1. Program pilot – A.R.C.V.I.P. – sprijina invatamantul romaneasc
  2. Program pilot – A.R.C.V.I.P. – sprijina pensionarii cu venituri foarte mici

Programele pilot nu ar fi fost posibile fara disponibilitatea membrilor asociatiei care in limita posibilitatii finaciare si a resurselor de care dispun contribuie la intrajutorarea societatii romanesti.

Principalii beneficiari ai programelor pilot desfasurate de la lansarea din luna iulie 2011 pana in prezent, au fost pensionari cu venituri foarte mici, scoli, gradinite aflate in situatii financiare precare, precum si autoritati locale din intreaga tara; Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Deva, Cluj, Oradea, etc. precum si din localitati din judetele Ilfov, Ialomita, Timis, Sibiu, Maramures, Cluj, Bihor, etc.

Formularul de accesare a programelor pilot se pot gasi in sectiunea SOCIAL!